21-06-2015, 08:35 AM
(20-06-2015, 09:16 PM)shed Kirjutas: Avantgarde ei tähenda alati jäika vedrustust, saab tellida ka standard suspensioniga. Nagu ma eelnevalt ka mainisin on Tallinnas kohti kes hoopealt 204 remondiks piisavalt.
...
Ise ka usud, et keegi tellis uuena üsna hinnalise Avantgarde paketiga auto, millelt eemaldas sportvedrustuse? Et see on võimalik, on tootja paindlikku komplekteerimissüsteemi arvestades täiesti võimalik. Täpselt nii, nagu on teoreetiliselt võimalik leida väikese läbisõiduga takso.
Samas ei tasu minu hala jäiga vedrustuse üle üle dramatiseerida - ma olen maalt ja hobustega.
Paluks nimetada remondikohta peale Lesveni, kuhu minna V6 CDI mootoriga võrriga kurtma muret takerduva käiguvahetuse üle põhjagaasil? Või kes suudab ennetavalt diagnoosida ja kõrvaldada jaotuskasti siselekke?
Mootoritest rääkides, siis suurem on alati parem Eriti 4maatiku puhul. Kui mudeli algusaegadel veel oli probleeme, siis mudeli lõpuaastad peaks olema üsna muretud. Ning meilgi on mitmed ettevõtted suutnud endale tekidatada CDI-pihustitega tegelemise võimekuse ning väidetavalt suudab ka Hort tegelda soojusvaheti õlilekkega.