15-11-2014, 10:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-01-2015, 08:55 PM ja muutjaks oli SiimP1.)
(15-11-2014, 04:58 PM)Tauno Mõts Kirjutas:Kasti markeering ülevalpool kirjas olemas, ning arvan et sul on täitsa õigus. KOhitsema ei hakka, ja vahetusega saan ise hakkama, korra oli mõte et teeks korda, aga odavam kasvõi 2 kasti (garantiiga) juurde osta, kui remontida. Lisaks ka lihtsam on seda kasti vahetada, kui remontida.. Aga tänud vastajatele.(14-11-2014, 08:13 PM)SiimP1 Kirjutas: Hetkel olen 2 pakkumist saanud, üks ütleb et remonditud, teine pakub garantiid paar kuud. Õli ja filter on mul olemas, ei hakka sellel kastil vahetama, eks kogun veidi raha ja ostan "uue" kasti..
Tundub et se kast on suht nõrk teema nendel 124jadel?
Vabandust, mulle ei meeldi targutamine ja tõesti MB kastid ei pruugi alati ideaalselt toimetada, aga julgen omast teatud autokogemusest öelda, et vastupidavamat automaatkäigukasti kui vana kooli W124 omad on päris keeruline leida.
Ühtlasi on tänaseks keeruline leida odavamalt asendatavat käigukasti, sest kui remondihinnad on kaugelt üle 500 euro, siis kasutatud käigukasti saab lammutusest 200-300 euro eest kindlasti kätte. See on sama odav kui vähegi arenenud auto tavaline hooldus ning lõppkokkuvõttes pole ilmselt ka kuigi palju kallim auto manuaaliks aretamisest!
Kasutatud käigukastile pole mingit garantiid tõepoolest olemas, kuid enamus lammutusi on nõus kasti ümber vahetama või tagasi võtma kui ta ei toimi ning kuigi ka vahetamine maksab raha, mäletan hiljutisest kogemusest ühe pädeva remonditegelase soovitust, et isegi kui alles teise korraga õnnestub korralik kasutatud kast leida, tuleb kogu üritus ikka odavam kui remont.
Ma soovitan küll vaadata ära kasti markeering, mida tarvis ja paarist lammutusest küsida ning kasvõi varuosanet.ee-sse üles visata vastav ostusoov. Midagi kindlasti leiab.
Edu autoga möllamisel!
Parimate soovidega,
Tauno