15-11-2014, 02:26 AM
(15-11-2014, 01:16 AM)Stev Kirjutas:loe teemat, avangarde ütleb sulle midagi?probleemil on olemas lahendus juba, pole vahet kuhu ma selle puksi panen, kui kokku ei suru siis ei saa seda amorti panna, loe ikka teema läbi, mitte viimast posti, on ikka mehi kes üritavad aidata....(13-11-2014, 04:07 PM)warum Kirjutas: see tuli praktiliset peale seda kui vahetasin vedrud ära, ma ei saa pingutada seda amorti selles on point, keere liiga lühikene, vaatasin siis netis ka et ongi kahet tüüpi neid, vana vesrioon ja uus pikema keermega, mul on tunne et vanemale ei saa alla puksi pannagi, ei mahu lihtsalt
Esiteks pole sa mainind,mis vedrud sa sinna alla keerasid.Kas kliirent tõusis või langes,kui tõusis,siis vale amordi kasutuse puhul võib mõni cm keeret ära kaduda.
Teine minu pakutu võimalus,et oled pannud valesti amordi alla.Kummist puks käib ikka seibi taha kapoti all,mitte koopasse.Sealt saab ka mõne cm keerme kadu.Asja point on selles,kui mõistus peale ei hakka,kutsu naaber,kui ta ka ei osta,vii töökotta.