09-09-2014, 09:08 PM
(09-09-2014, 10:34 AM)Rolz Kirjutas: Võrrelda saksa inseneride sajandipikkust kogemust kohaliku Maarjamaa õlinäpuga, on väga kohatu, lausa solvanguga käsitletav.
Ma ei mõista, kuskohast sa minu tekstist solvangu Saxa inseneride vastu välja lugesid? Ma lihtsalt leian, et insener pead olema sellex, et midagi uut ja enneolematut välja mõelda, sellex, et inseneri poolt valmis mõeldud asja remontida, ei pea tingimata ise inseneer olema. Remontimisex pead omama ettekujutust asja omadustest ja tööpõhimõttest ja asjale ettevaatlikuse ja mõistusega lähenema, kasutades õigeid tööriistu ja töövõtteid. Iseasi palju meil Eestis selliseid inimesi alles on, kes ennem veidi mõtlevad kui asjale haamriga kallale lendavad.
Aga ok, ex siis lõpetame selle teema tõdemusega, et Eestis ei ela ühtegi inimest, kes tahax või oskax G400 pidada ja/või remontida ja keelame kõigil selle ostmise ära, et jumala eest ei leidux mõnda kulakut, kes selle pidamise ja remontimisega hakkama saax ja tõestax, et me exlikud oleme. Sest eestlase loomuses on vaid elada enda ja teiste poolt kehtestatud piirides ja mitte kunagi neis kahelda ja vaheldusex ise mõelda ja teha. Ja kuna ma ise olen ka eestlane, siis kuulun samuti selle massi hulka, kuigi vahel soovin, et meie ühiskond ei olex nii piiratud ja lasteaiast saati teistest erinevat mõtlemist ja asjale lähenemist kohe automaatselt mudasse trampida ei üritax.
Selline karja lamba tunne tuleb peale. Määää....
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!