12-06-2014, 09:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-06-2014, 09:43 PM ja muutjaks oli urraa.)
Kas w124 origantennil ja aftermarket 4€ antennil on mingi vahe ka? Ostsin omale viimase ja raadio sahiseb. Nüüd mõtlengi, kas a'la maandus sitt või lihtsalt need ei toimigi normaalselt? Mul on muidugi see aftermarket antenn pikendusega jätkatud. Pikendusel kaks otsa maandusel. Ühele leidsin pagassis kinnituse, aga salongis ei oska seda teist otsa küll kuskile maandada. Originaalil vist vaid üks maandus (see, mis pagassis).
1 küsimus veel: Ma olen näinud poes mingeid laia alusega antenne. Kas need katavad selle originaalaugu ära kui see krdi antenni ja tiiva vaheline kummijunn kadunud? Mulle on jäänud mulje, et neil on all mingi eriti mage mutter ja gay little seib kinnituseks. Kas müüakse ka selliseid, millel on megalai seib, millega see krdi antenn reaalselt tiiva külge ka jääb, nii et kummijunni pole vaja?
1 küsimus veel: Ma olen näinud poes mingeid laia alusega antenne. Kas need katavad selle originaalaugu ära kui see krdi antenni ja tiiva vaheline kummijunn kadunud? Mulle on jäänud mulje, et neil on all mingi eriti mage mutter ja gay little seib kinnituseks. Kas müüakse ka selliseid, millel on megalai seib, millega see krdi antenn reaalselt tiiva külge ka jääb, nii et kummijunni pole vaja?