16-01-2007, 05:35 PM
manev Kirjutas:Njaa, seda rada edasi minnes on siin ilmas kõik maitse asi, kaasa arvatud Mercedes-Benz kui selline samuti......Minu jutu põhi eesmärk oli siiski selle esimene osa ehk hinnad ja varustus. Sellekohapealt niipalju kui ma mäletan selle 107 kuulutuses mainitud sportrooli asemelt leiab mingi vannabii (suvaline spordikas), originaal sport tandõõri minu mälu järgi ei olnud.
30-40 tuhande eest peaks saama küll juba enamvähem pille, kuid selle hinnaga näiteks kaugemalt osta ei riskiks. Samas oleme meie, kui väikerahva esindajad, sundseisus, Maarjamaal leidub selliseid pille vähe.
Huvitav,palju Eestis selliseid C123/W107 umbes olla võib üldse ?
Pruun värv sobib millegipärast lõpp hästi C123-le,nägin ühte prillikat mobiles
http://www.mobile.de/SIDf8efJAqKfQ89XUFq...1224935794&
Kergemini saab arvatavasti lahti tippmudelitest ning automaatkastiga eksemplaridest,see ju ometi parim kooslus:cool2:
230CE võib olla asjalik,kuid natuke häirib see,et pole seda R6 häält,5.0 V8 AMG-st me parem üldse ei räägi:bigsmile:
Kuid samas,pole 230-t kuulanud,ei oska kommenteerida,see on lihtsalt minu oletus.
Kalev ütles et W123 280CE kiirendus 0-100 on 10(man.) / 11/aut.) sekundit-pole paha :biggrin:
V8 W107-d on veelgi kiiremad ja mahedama häälega:tongue:
OT:Olen ise saanud natuke sõita W116 350SE-ga,see hääl ja see jõud,kiirendus - ära armusin :bigsmile: