20-03-2014, 10:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-03-2014, 10:53 PM ja muutjaks oli Cobra.)
XM on üks autosid, mille võtaks isegi heameelega ligi kui kuskilt korraliku mõistliku raha eest leiaks.
Mingi diisel isegi oli vahepeal eestis müügil kui ma õigesti mäletan, aga magasin maha ja tol hetkel kulus raha ka rohkem siia ja mõnele teisele nn "projektile".
Nüüd veeres üks 2011a berlingo ka hoovi (pereautoks ja suvisteks ehitus ettevõtmisteks) ideaalne ma loodan oma säästliku diiselmootoriga.
Igaljuhul siin foorumis patt öelda, aga hakkab vaikselt prantsuse autode kogu suurenema juba
Mingi diisel isegi oli vahepeal eestis müügil kui ma õigesti mäletan, aga magasin maha ja tol hetkel kulus raha ka rohkem siia ja mõnele teisele nn "projektile".
Nüüd veeres üks 2011a berlingo ka hoovi (pereautoks ja suvisteks ehitus ettevõtmisteks) ideaalne ma loodan oma säästliku diiselmootoriga.
Igaljuhul siin foorumis patt öelda, aga hakkab vaikselt prantsuse autode kogu suurenema juba
![Eusa_doh Eusa_doh](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/eusa_doh.gif)
OSTAN Põllumaad ja Metsa ÜLE KOGU EESTI piiramatus koguses! Autode müük ja tellimine välismaalt. Lisaks autode hooldus, remont, pesula ja rehvivahetus! helista - 5255598