16-03-2014, 07:07 PM
Viskan veel Laki 6 (A!Pesula) pesula juba niigi kiviseks muutunud kapsaaeda kive juurde.Nimel käisin alles pesulas ja tellisin nn.täispesu.Sain kohe löögile ja inimene hakkas tegelema pesuga.Kui kõik oli tehtud , siis läksin auto juurde ja üllatusega tõdesin , et auto on üleni märg.Kuna ruum oli kaunis pime , siis esialgu muud ei märganud.Pidasin seda küll imelikuks, et sõiduk oli kuivatamata , aga oletasin , et ju on siis piisavalt kuivatatud , et võib sõitu minna.Kuna kiire oli ka , siis maskin ära ja sõitsin minema.Esmalt märkasin ,et esiklaasil olid mingid ilged lärakad peal.Otse minu vaateväljas ka.Mis siis ikka.Võtsin mingi mr.properi vahendi ja tegin ise klaasi puhtaks.Olgu öeldud , et pärast paari kilomeetrist sõitu oli märg auto juba tolmuga kokku kleepunud ja nägi välja õudne.Tiir ümber auto tõi välja veel paar imeliku asja.Nimelt olid uksevahed mingi pasaga koos , samuti tuli peeglite alt kakanire alla ja sama lugu oli ka stangedega.Liskas haises kogu auto pigileotuse või jumalteab mis kemikaali järgi.Ja see oli kleepuv.Nüüd olen aga märganud , et tegu ongi ühe jama kohaga.Pole mina esimene , kes seal selliselt külma on saanud.Eriti vihaseks tegi asjaolu , et lugesin nüüd rahulikult läbi hinnakirja ja selle , mis ma oleks pidanud oma raha eest saama.
Põhjalik välipesu (20-30 min)
Ühekordne põhjalk: pigipesu, šampooniga pesu ,leotuspesu, velgede pesu, kummimattide pesu, usteäärte puhastamine rehvi silikoonitamine 4tk, põhjalik kuivatamine.
Isegi sõna "põhjalik" on valesti kirjutatud.Mingist "silikoonitamisest" ja "põhjalikust kuivatusest" polnud haisugi.Ainuke asi , mis haises oli see liimjas substans , minu auto peal.
Kunagi sinna tagasi ei lähe!!
Põhjalik välipesu (20-30 min)
Ühekordne põhjalk: pigipesu, šampooniga pesu ,leotuspesu, velgede pesu, kummimattide pesu, usteäärte puhastamine rehvi silikoonitamine 4tk, põhjalik kuivatamine.
Isegi sõna "põhjalik" on valesti kirjutatud.Mingist "silikoonitamisest" ja "põhjalikust kuivatusest" polnud haisugi.Ainuke asi , mis haises oli see liimjas substans , minu auto peal.
Kunagi sinna tagasi ei lähe!!