27-01-2014, 10:44 AM
Eks need neljakilosed räimed ongi täpselt sellises korras, et veel sõidavad. Ilmselt pole erilist hooldust näind. Pigem hädapärased asjad ära tehtud, et edasi saaks sõita ja kogu lugu. Luksauto on mõeldud üle keskmise jõukale inimesele. Pole asjakohane rääkida, et mõttetu raha raiskamine jne. Lihtsalt tuleb endale tõdeda, et viga on endas ja oma tahtmises kui auto pidamine tunda annab, mitte pole auto halb rahaauk, et tahab hoolt saada.
Uhke näoga võib ringi sõita küll. Sageli kui parklas sääraste autode rehvimustrit vaatad, siis saad aru, miks seda autot peetakse....
Seepärast mina nt sõidagi oma võimetekohaselt 85a 190 mersuga....Sest uuema/kallima auto pidamine pole elutähtis.
Kooliajal sõitsin ka 190 mersuga, mille varustasin pärast lubade saamist 3.2 mootoriga ja fun oli....jube on aga mõelda, et palju aega on sest möödas aga ikka olen seal samas oma 190`ga...
Uhke näoga võib ringi sõita küll. Sageli kui parklas sääraste autode rehvimustrit vaatad, siis saad aru, miks seda autot peetakse....
Seepärast mina nt sõidagi oma võimetekohaselt 85a 190 mersuga....Sest uuema/kallima auto pidamine pole elutähtis.
Kooliajal sõitsin ka 190 mersuga, mille varustasin pärast lubade saamist 3.2 mootoriga ja fun oli....jube on aga mõelda, et palju aega on sest möödas aga ikka olen seal samas oma 190`ga...
![Eusa_drool Eusa_drool](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/eusa_drool.gif)
'When the flag drops, the bullshit stops'
Elbe Engineering
Elbe Engineering