26-01-2014, 11:53 PM
Autot ostes tuleb mõelda selle ülalbidamiskulude peale, palju se rahakotist hammustab. Ise olen 180cm pikk ja mahun vabalt C klassi ära ja ruumi jääb ülegi, põjus miks just väikse c valisin oli et seda odav üleval pidada ja sobib minu vajadustega ideaalselt. Kuulen pidevalt juttu et miks mitte S klass? Olen vastanud et rahaga targemat teha kui seda põhjatusse auku loopida, uut S klassi osta ei jäksa ja vana S lihtsalt üleval pidada ei jäksa kui kunagi S osta siis uus ja soovitatavalt koos juhiga.
Mõtle hoolega järele milleks sul autot vaja on ja osta oma vajadustele kõige sobivam.
Mina võrdleks vanu luksusautosi NSV liiduga mõlemast on tänasekspäevaks järel samad asjad suurejooneline nimi ja kunagine hiilgus. Vabandan kui kellegi tundeid viimase lausega solvasin.
Mõtle hoolega järele milleks sul autot vaja on ja osta oma vajadustele kõige sobivam.
Mina võrdleks vanu luksusautosi NSV liiduga mõlemast on tänasekspäevaks järel samad asjad suurejooneline nimi ja kunagine hiilgus. Vabandan kui kellegi tundeid viimase lausega solvasin.