23-01-2014, 12:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-01-2014, 12:48 PM ja muutjaks oli Joel..)
Ühel päeval jäi see piiks pikemaks ajaks pinisema ning mul õnnestus hääle järgi jälile jõuda, et see tuleb kõrvalistuja jalgade juurest armatuuri seest. Kobasin pimedas käsikaudu ja avastasin sealt sellise pistiku:
Sõrmega sealt august urgitsedes tundus seal võre taga mingi selline umbes tikutoosi suurune asjandus olevat. Kas kellelgi on aimu misasi see võiks olla?
Mul kruvikas seisab peos küll, autosid ehitatud elu jooksul küll, aga enne kui ma selle lahti kisun küsin lihtsalt, et ehk keegi juba teab. Äkki on hoopis midagi kasulikku, mida sinna pistiku otsa ühendada, selle asemel, et välja lõhkuda.
Sõrmega sealt august urgitsedes tundus seal võre taga mingi selline umbes tikutoosi suurune asjandus olevat. Kas kellelgi on aimu misasi see võiks olla?
Mul kruvikas seisab peos küll, autosid ehitatud elu jooksul küll, aga enne kui ma selle lahti kisun küsin lihtsalt, et ehk keegi juba teab. Äkki on hoopis midagi kasulikku, mida sinna pistiku otsa ühendada, selle asemel, et välja lõhkuda.
MB G63 AMG; MB ML320; Porsche 911 Turbo; Audi Coupe Quattro V8; Volvo 940 SE; ZAZ 965 Cabrio