11-12-2013, 12:32 AM
Väärt teema
Mind häirivad asjad:
1) Üldine ülbus ja nulltolerants teiste suhtes. Suunatuli võiks olla lugupidamise märk. Suuna mitte näitamine, rajade vahel ujumine, üle kahe rea keeramised jne.
See täielik mina ja minu auto ning las teised vaatavad ise - suhtumine.
2) Lootusetu uimerdamine - ainüüksi see, mitu autot suudab Eestis roheline fooritsükkel läbi lasta, on absurd - roheline põleb, hakatakse oma siduripedaali või jalga kõhu alt otsima. Sama teema on mnt'l 70 piirangu märgid kehtivusalaga, selline tunne jääb, et pooled ei kujuta ette ka, mida need meetrid seal all näitavad.
Minu silmis võiks (Tallinna) igapäeva liiklus oluliselt sujuvam olla, kui oleks neid enese-otsijaid/endaga-olijaid autoroolis nii palju.
3) Meeletu roolijoodikute arv, mis lähtub juba ainuüksi statistikast, mis tegelikult toimub, ei taha mõelda. Mõtlen ise, et olen viimase 5 a jooksul kaks-kolm korda puhunud ja ma ei sõida vähe.
Et siis oli äge, kui topelttuled põlesid või?
Mind häirivad asjad:
1) Üldine ülbus ja nulltolerants teiste suhtes. Suunatuli võiks olla lugupidamise märk. Suuna mitte näitamine, rajade vahel ujumine, üle kahe rea keeramised jne.
See täielik mina ja minu auto ning las teised vaatavad ise - suhtumine.
2) Lootusetu uimerdamine - ainüüksi see, mitu autot suudab Eestis roheline fooritsükkel läbi lasta, on absurd - roheline põleb, hakatakse oma siduripedaali või jalga kõhu alt otsima. Sama teema on mnt'l 70 piirangu märgid kehtivusalaga, selline tunne jääb, et pooled ei kujuta ette ka, mida need meetrid seal all näitavad.
Minu silmis võiks (Tallinna) igapäeva liiklus oluliselt sujuvam olla, kui oleks neid enese-otsijaid/endaga-olijaid autoroolis nii palju.
3) Meeletu roolijoodikute arv, mis lähtub juba ainuüksi statistikast, mis tegelikult toimub, ei taha mõelda. Mõtlen ise, et olen viimase 5 a jooksul kaks-kolm korda puhunud ja ma ei sõida vähe.
(10-12-2013, 11:13 PM)Iphica Kirjutas: Kahju ta tõesti kellelegi ei tee.
Sõitsin kunagi koguaeg topelttuledega - sest ma lihtsalt tahtsin nii. Nüüd, kui ostsin uue auto, endalegi täiesti arusaamatult ei tunne mingit vajadust udutulesid tööle panna.
Samas mind ennast pole kunagi maanteel vastutulejate udutuled häirinud.
Et siis oli äge, kui topelttuled põlesid või?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”