11-11-2013, 01:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-11-2013, 01:33 PM ja muutjaks oli v6sa.)
(11-11-2013, 11:52 AM)SuhtJutt Kirjutas:(11-11-2013, 10:46 AM)v6sa Kirjutas: ...
Üldiselt ei ole mõtet tulla meile seletama, mille poolest on 123 hea
lõppu ikkagi üks korralik Mercedes-Benz fänn peab lisama..., minu arust mõttetu klausli.....
...
Mina ei ole MB fänn. Mulle lihtsalt sobib nende toodet produkt (ja enamus seda tarbivast sootsiumist). Aga ma ei kannata, kui järjekordselt tullakse vahutama asjadest, millest oleks mõistlikum vaikida.
Sest rääkides kipub teadmatus välja paistma hakkama.
On tõsi, et enamus töökodasid ei taha nii vana MBd enam näha. Sest selle juures tuleb mitte ainult teha, vaid ka teada, mida ollakse tegemas. See viimane eeldab teadmisi ja kogemusi. Ning eriti neid viimaseid arvuti taga ei omanda...
Mis omakorda tähendab, et keskmine 123 ostja kas TEAB, mida ta on ostmas ja seetõttu ei ole talle vaja rääkida mitte filmidest ja sõidumõnust, vaid esistabika kinnituste olukorrast, põhja olemasolust esiistmete taga või tagasillatala looga kinnituspunktides.
Lihtsalt esmamersu ostja aga lihtviisiliselt pettub: loodetud muretu kulgemise asemel (sest mersut ju remontima ei pea...) ootavad teda ees tunnid roostetõrjel ja eelmiste omanike säästuremondi tulemuste likvideerimisel. Sest ükski töökoda seda autot näha ei taha.
Sadakakskendkolm on hea auto. Aga vaid tehniliselt korras olles... Ning arvestades meie teehooldamatuse kõrget taset, ei püsi see hea seisukord ilma oluliselt oma aega ja vaeva selleks kulutamata.
Jutt ei käi ju üldse Su autost - tonni eest sõitev Mercedes-Benz saada pole paha. Kuigi minu hinnangul on seal nii 300 jagu õhku, kui põhi ikka all on ja autol kehtiv ülevaatus. Aga minu arvamus ei ole oluline - oluline on auto ära ostnud uue omaniku arvamus. Ning kui talle ikka parditibukarva liikur meeldib, on iga hind täpselt paras.
Minu sae tõmbas käima Su ignorantsus margifoorumis.
Loodetavasti leiab auto hoolika peremehe, kes oskab hinnata toonase insenerimõtte tulemust sellisena ja tahab pakkuda vanurile väärikat pensionipõlve.