09-11-2013, 06:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-11-2013, 06:07 PM ja muutjaks oli SuhtJutt.)
(09-11-2013, 05:35 PM)hannes_s Kirjutas:(09-11-2013, 02:43 PM)SuhtJutt Kirjutas: Auto osales eesti filmis, vasaku jala reede. Autol on rariteetne väärtus suurem kui turu väärtus.Sorry, see siin pole USA turg.....
No kuulge, liist on küljes, starterile tehtud kapp rem. jne... kui mina selle masina sain oli see vapsjee hullus olukorras.....
.....miks ma ei ole mb klubi liige, kuna siin on kahtlane seltskond. krt sebige omale üks sõitev 123 ja sõitke sellega 2 aastat jutti, mul eelmine oli valge 123 ja sama moodi 2.0 diisel, pidasin teda 2 aastat hobi autona, ja palju´d kadestasid linnas, kus masina said. neid varsti enam linnas üldse ei liigu ja need mis liiguvad seisavad soojas garaazis, et suvel väljasõidule minna oma pruudiga, ja sõita kasvõi pirita randa päikest võtma, vot nii sõbrad....
(09-11-2013, 04:58 PM)zum Kirjutas: On's film nii klassika juba, et selle arvelt kannatab hinda kruvida? Kahtlen. Vähemalt ukseliistu võiks romulast minna võtta ja autole külge kruvida, et hind nii jube ei tunduks. a noh, "kunst" ongi selline keeruliselt müüdav kaup. Edu
anna mulle teada üks romula, kus 123 juppe on.......