16-08-2013, 09:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-08-2013, 09:14 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(15-08-2013, 11:14 PM)kaupo51 Kirjutas: ...
Ma kujutan ette, kuidas hr.Võsa nüüd mind hurjutama hakkab, et MB testimiseks sobib AINULT Star ja ülejäänud testrid ei sobi kohe mitte, aga see selleks.
...
Ei hurjuta ma midagi. Kas ülalolevast võib välja lugeda, et Kaupo juurde võib tulla asjalikku diagnostikat saama? Mina tean ühte kohta, kuhu minna KTSi otsa diagnosti ja nagu ühe steises teemas selgus, on ka temal nüüd STAR olemas. Huvitav, miks...
STAR annab "diagnostikule" palju lollust andeks, kuna suurt hulka ettetulevaid vigu oskab programm ise ära näidata. KTS ja tema odavad derivaadid nõuavad VÄGA head meest neid väheseid väljaloetavaid andmeid tõlgendama. Diagnostikuid on meil aga vähe...
Asjalikule mehele on aga väga abiks STARilt saadav reaalaja info autos toimuva kohta.
Minu jutu mõte on selles, et meil on palju end diagnostikuna reklaamivaid sossseppi, kes tegelikult ei valda isegi põhiasju ja kellel läheb näpp suhu kohe, kui viga peale nullimist ikkagi tagasi tuleb. Tihti võtavad need vennad suure hurraaga ka MB ette ja siis luuletavad maad ja ilmad kokku olematutest vigadest või sellest, et "...nii peabki olema..."
Meil on diagnostikakohtade teema olemas, sealt saab valida sobivaima.