11-12-2006, 05:23 PM
Ei ole see mootorivahetuse teema midagi nii pikaleveniv nagu mõni muu töö auto juures. OK, mina va kobakäpp vahetasin kutsika mootorit peaaegu ühe kuu, sest tuli igasugu ****** ette (ja tavaliselt tulebki), tuli ette, et on vaja vahetada vääääga palju juppe, mille tellimine/kättesaamine/otsimine võtab aega. Seadistamine veidike. Kui ennem mersuga kokkupuuteid pole rohkem kui kulujuppide vahetamine, siis võib aega võtta kauem küll.
Samas turbotamine on juba veidi teine teema, seal tuleb natukese ettevaatlikumalt asjale läheneda. Kestvus on see põhiline teema. 2500EUR`i kanti hinnaga teevad sul turbotamise ära ka ma usun, et Es-tuningu mehed.
Aga nagu sa isegi ütlesid, siis töömahu suurendamine on targem tegu tänavaauto jaoks.
Jõudu ja edu.
Samas turbotamine on juba veidi teine teema, seal tuleb natukese ettevaatlikumalt asjale läheneda. Kestvus on see põhiline teema. 2500EUR`i kanti hinnaga teevad sul turbotamise ära ka ma usun, et Es-tuningu mehed.
Aga nagu sa isegi ütlesid, siis töömahu suurendamine on targem tegu tänavaauto jaoks.
Jõudu ja edu.