26-04-2013, 09:42 AM
Pidin eile jälle kukurt kergendama. Nimelt otsustas geneka dioodiplokk, et tal on aeg puhkama minna. Egas midagi, head teed tal minna. Igal juhul sai genekas nüüd uue kaaslase, see roisk aga vilistab raadiosse. Ja vilin käib isegi siis kui raadio päris välja lülitada. Ainus mis päästab on raadio kõvemini mängima seadmine. Kahju, sest mulle meeldib piisavalt tihti päris vaikuses veereda.
Nii, aga mis veel plaanis - järgmiseks nädalaks on aeg kinni pandud, et vahetada piduriklotsid, üks rooliotstest, paar nipet-näpet toimingut. Ja muidugi tuleb ka naelad enne kuu lõppu alt ära kruvida. Tegelikult oleksin seda juba varem teinud, aga näet, geneka häda jättis mu pea nädalaks muid toimetusi tegema.
ODO: 343933
Nii, aga mis veel plaanis - järgmiseks nädalaks on aeg kinni pandud, et vahetada piduriklotsid, üks rooliotstest, paar nipet-näpet toimingut. Ja muidugi tuleb ka naelad enne kuu lõppu alt ära kruvida. Tegelikult oleksin seda juba varem teinud, aga näet, geneka häda jättis mu pea nädalaks muid toimetusi tegema.
ODO: 343933