08-04-2013, 10:07 PM
Olen täheldanud rõhu kasvu mis siis karterisse peaks minema, sest enam naljalt see kork seal peal püsida ei taha. Kui pump oleks minekul, siis kas ei peaks ka pikemalt käiama seda autot käima? Asi on selles,et vahest toimib ka kogu süsteem vastupidi, külmalt väristab-soojalt mitte. Vahest ei tee kumbagi.
Samas olen täheldanud autodel,et kui mootor lonkab, siis on ka mootori töötakti erinevalt kuulda. Mina enda omal ei ole täheldanud seda või olen lihtsalt ise nii loll ja aru ei saa- ei tea.
Pumbal ajab esimese pihustitoru alt küll no grammi välja, aga see ju imeväike leke. Lesveni kutid rääkisid ka süüte või pritsenurgast-et ühesõnaga see vale.
Ei julge nii ehku peale ka välja minna- pärast parandan vale asja veel ära
Muidugi kere on raske ja ei saagi täheldada mingit võimsust, kui peeneks ajada, siis minekut iseenesest tunda küll. Tallates ei ole ka mingit tomu täheldanud,et lendaks välja.
Samas olen täheldanud autodel,et kui mootor lonkab, siis on ka mootori töötakti erinevalt kuulda. Mina enda omal ei ole täheldanud seda või olen lihtsalt ise nii loll ja aru ei saa- ei tea.
Pumbal ajab esimese pihustitoru alt küll no grammi välja, aga see ju imeväike leke. Lesveni kutid rääkisid ka süüte või pritsenurgast-et ühesõnaga see vale.
Ei julge nii ehku peale ka välja minna- pärast parandan vale asja veel ära
Muidugi kere on raske ja ei saagi täheldada mingit võimsust, kui peeneks ajada, siis minekut iseenesest tunda küll. Tallates ei ole ka mingit tomu täheldanud,et lendaks välja.
There is nothing more expensive than a cheap Mercedes !