01-04-2013, 01:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2013, 01:40 PM ja muutjaks oli arcar.)
(01-04-2013, 12:52 PM)itbilen Kirjutas: Pane survet 6likorgi alla, varras on esimene mis välja lendabkäis korra isegi mõte peast läbi,krt lähen katsetan,magnetiga proovisin ka juba,mul üks ilmatu suur kodus olemas,lähen kompressorit käivitama,karteri tuulutusest peaks ilusasti sisse ka saama,loodan,et koos oliga see varras sealt välja ei lenda
(01-04-2013, 12:30 PM)v6sa Kirjutas: Tummised pinsetid või peened pikkade mokkaega näpitsad?
Kui on koos plastiga, siis vist magent ei haara. Äkki terastraat plastist mööda ajada, selle külgemagnet ja siis proovida õngitseda...
Tuleb loovalt läheneda
krt varras on suht sügaval,keegi on seda ennem mind juba proovinud vis tõngitseda,aga pole jagu saanud ,paras pita aga eks lähen proovin seda surve varianti,
et siis pe..et roosi,õhku küll tuli varda august aga varras siiski mitte , teras traadi ajasin ka auku ja üritasin magnetiga tolku polevarras läks veelgi sygavamale ,järelikult tuleb lammutama hakata,sest muud võimalust õli taset kotrollida minu teada sel autol pole 04 e.klass,pole isegi õli tuld märganud armatuuris või äkki siis saab näha kui õli otsas
pealtpoolt piiludes tundus,et ainult põhjakatte eemaldamisega asi ei piirdu,starter tundus ette jäävat veel ja eks kindlasti midagi veel nii,et jõudu mulle