04-02-2013, 12:16 AM
(03-02-2013, 04:02 PM)Tauno Mõts Kirjutas: Härrased, ma pole 100% kindel, aga mu meelest vahetab valgustuse pirni ära ka nii, et puitu pole tarvis maha võtta.
Nimelt kui tõmmata ära see must plastikust võru, mis käigukangi kulissi ümber on ja eest ja tagant käigukangi kulissi (vabandust, ma ei oska sellele kattele paremat nime praegu anda) kidad lahti vajutada hea kruvikaga, peaks see kulissi kate ennast üles tõsta lubama ning käigukangi mingis asendis peaks olema võimalik pirni pesale nii palju ligi saada, et pirni saab välja vahetada.
Minu väidetele annab vähemalt mu enda meelest kindlust see, et ka käigukanginupp on võimalik niimoodi küljest võtta (olen ise nii kunagi teinud) ja seega peaks selle katteplaadi vajadusel üldse saama eest ära tõsta. Seda kõike muidugi vaid siis kui tõesti pole mingit soovi puitu maha võtta.
Aga nagu öeldud, võin ka eksida, sest endal pole ammu vajadust olnud sinna ligi saada.
Jah, on võimalik vahetada ka ainult plastikvõru eemaldamisega, aga närvikulu mõttes on vast lihtsam lahti kakkuda Endal mugavam
Hea vastus eeldab põhjalikult ja arusaadavalt püstitatud küsimust!