23-01-2013, 03:33 AM
No parema pidamise saavutamiseks ma alustaks tänavalegaalsetest slikkidest ja kui nö performance on peamine eesmärk siis üle 17" ma ei läheks. Nii velje raskuse kui ka rehvi hinna poolest. Järgmisena juba vaataks vedrustust, colilovereid(ette saab bmw omasi aretada aga taga tähendaks amordikannude ümber tegemist) 124 ei leia aga b12 või h&r cup on saadaval. Teatud määral saab rattakaldeid ka regullida aga seda ma vaataks juba rehvikulumise järgi peale rajapäeva.
Eero, sul amordid ka vahetatud või aint madaldusvedrud ees? Mul 18 küll nii dramaatiline ei ole. Muidugi pöördeajal ei tasu august läbi panna aga saugal oli täiesti ok, kui äärekive ei lõigand siis oli vaikus majas ja peale tiivaservade rullimist ei pidanud maantee lohke ka kartma.
Eero, sul amordid ka vahetatud või aint madaldusvedrud ees? Mul 18 küll nii dramaatiline ei ole. Muidugi pöördeajal ei tasu august läbi panna aga saugal oli täiesti ok, kui äärekive ei lõigand siis oli vaikus majas ja peale tiivaservade rullimist ei pidanud maantee lohke ka kartma.
Turbo