16-11-2012, 12:15 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2012, 12:22 AM ja muutjaks oli taavi6.)
(15-11-2012, 09:24 PM)wdb240 Kirjutas: 1.3 AMP viitab sellele, et kere can võrk ei lähe magama. Kui nii, siis sellisel juhul on peaaegu igas kaitsmes tarbimine olemas ja suht loterii süüdlane kätte saada. Kui can magama ei lähe siis on kõik ploklid üleval ja tarbivad voolu. Kas masinal on EL istmed mäludega. Kui jh ,siis võta prooviks esi- istmete alll olevatel plokidel toide ära. Samas on olnud ka kombi süü jne.
Istmed ei ole mäluga.
Ise ma seda tuvastada ei suuda enam. Pakkuge mulle asjatundjaid, kes selle vea ülesse võiks leida.
Ei viitsi seal kapoti all käia enam igapäev ja akujuhet maha võtta...
(15-11-2012, 08:15 PM)R129 Kirjutas: Pole mõtet neti teel diagnoosida. Kui sa ei oska mahalaadimise vigu ise diagnoosida (nagu näiteks palju kahtlasemate remonditöökodade "elektrikud"), siis tuleb pöörduda spetsialisti poole.
Ökki jääb tagumine ukse plokk ülesse ja ei lähe magama, äkki hoopis kliima plokk?
Olen nõus, et iga "elektrik" ei jaga matsu, pigem kohe spetsi poole pöörduda ennem kui käia läbi algul mitu erinevat nn. asjatundjat.
Aga kus kohast ma leian siis nt ukse plokki ja kliima ploki, et testiks ära kohe.
Mul on ka millegipärast kõrvalistuja tagant täitsa märg, et lirtsub lausa, võib äkki sealt mingi kaudu lühisesse minna ? ja huvitav , et kus kogas see vesi sinna sisse tungib, vaatasin nagu auto alt ja võtsin põhjakaitsme ka ära aga nagu ei saanud aru küll kus kohast .. ?