14-11-2006, 08:44 PM
kuna sul on 2 lambdat vist yhe toru küljes, yks enne katti teine peale kat'i siis yhe töötamine ja teise "natuke vähem" töötamine tõesti mitte autotundjale erilist vahet ei tekita. mul on yks sõber kellel rattalaager undas nii kõvasti, et mõne sekundiga hakkas pea valutama, ta ei saand midagi aru... aga see selleks, reeglina peaks olema heitgaasid paigast ära ja maantee kulu tiba suurem kui peaks olema. kuna tegu mikromootoriga(IMO) siis bensukulu vahe ka suht väike.
mina panin kunagi oma w202 '99 2,4 mootorile lada lambda(ca700kr bosch'i oma) ja töötas väga hästi, kusjuures 1 oli orig ja teine lada oma, stardiagnose näitas ideaalseid numbreid. mnt kulu oli kohe 1-2L väiksem ja kiirendas ka nii nagu enne.
ma ei tea kus riigis sa oled, aga ei usu, et mersukeskus lambist asju tahab vahetada, eriti kui seda viga näitab arvuti ja väga lihtsalt diagnoositav. alati on ju võimalus ka mujale diagnosti minna. võid ka ise testriga(multimeetriga) mõõta.
mina panin kunagi oma w202 '99 2,4 mootorile lada lambda(ca700kr bosch'i oma) ja töötas väga hästi, kusjuures 1 oli orig ja teine lada oma, stardiagnose näitas ideaalseid numbreid. mnt kulu oli kohe 1-2L väiksem ja kiirendas ka nii nagu enne.
ma ei tea kus riigis sa oled, aga ei usu, et mersukeskus lambist asju tahab vahetada, eriti kui seda viga näitab arvuti ja väga lihtsalt diagnoositav. alati on ju võimalus ka mujale diagnosti minna. võid ka ise testriga(multimeetriga) mõõta.