18-10-2012, 10:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-10-2012, 10:53 AM ja muutjaks oli virgo.)
(17-10-2012, 02:55 PM)voodoo Kirjutas: Oh-oh... tere tulemast.
Loe minu tehtud teemat selle asja kohta. Sam-blokki vahetus ei ole nii lihtne lahendus sellele.
Ja veel etteruttavalt, mina oma vana auto omanikuna lahendust sellele ei leidnudki. Vahetasin sam-blokke ja jumal teab mida.
Ma ei ole kindel, kas wdb240 mäletab aga mingite tulemusteni ta jõudis ja tõele lähemale jõudis... enne aga müüsin auto ja loobusin.
Kui see vastus oli minule mõeldud, siis kommenteerin mõne sõna. Loomulikult ei saa ma lubada, et teen selle korda. Samas väga vähe tõenäoline, et asi veel hullemaks läheb. Peab SAM-i lahti arutama laual ja vaatama mis osi saada on. Osad komponendid on lihtsalt vahetatavad. Osad tuleb tellida vastavalt SAM-le juba õige softiga. Enda harimise mõttes olen nõus need jupid vahetama oma kuludega. See tähendab, et ebaõnnestumise korral ei saa ma mingit tasu. Ainus on see, et SAM on minu käes ca nädala. Muidugi kõik see eeldusel, et enne on kindlalt diagnoositud SAM-i viga.
Ja ütleme nii, et SAM on elektroonika disaini seisukohalt VÄGA primitiivne tükk. Olen edukalt remontinud BMW CCC mooduleid mis valdavalt koosneb BGA protsessoritest. Segane jutt, kes mõistab, see mõistab

LCD displayde ja armatuuride remont
www.harteron.ee
www.harteron.ee