02-10-2012, 01:19 PM
(01-10-2012, 08:34 PM)m2rkz Kirjutas: kast sobib. 83kw pump on jama, sest seal puudub ALDA klapp. Sõita saab, aga hakkab tossama pidevalt. Vaja on om603 turboka pumpa. Korralikku üpris raske leida. Muidugi mul ei ole originaal turbo. Pluss mul on tegelt pumba sisu ka täiesti ümber tehtud pluss teine sisselase ja väljalase. Aga reaalis peab om603 turbo pumbaga ilusti tööle hakkama. Peab lihtsalt sisselaskest voolikuga rõhu pumba alda klapile andma ja asi toimibki. tava pumbaga ei saa kuidagi turbo rõhust sõltuvalt kütet reguleerida ja hakkabki tossama. Vaja pumba hammasratast ka, mis ketile käib om603 oma, sest 606 on see teistsugune. Kütusetorud jäävad om606 omad. EGR viska ka minema. Algul sai mulle pandud viiene manuaal. Sobis ilust. hetkel on viiekäigune w210 amg elektrooniline kast ja sobis ka ilusti. Saan sõita Drivega ja nupust manuaalselt käike vahetada, siis kui ise tahan. Kardaani pikkused aind erinevad.
Need on minu kogemused. Aga kuna ma pole lukksepp ja ei tegele igapäevaselt autodega, siis võibolla mõni on targem ja oskab paremaid soovitusi jagada.
Nii et ilmselt siis tuleb ylevaatusel ka jama?