16-09-2012, 07:35 PM
Tervitus kõik asjatundjad... olen juba aasta otsa nuputanud projekti, küsinud siit sealt ja kolmandastki. kuid nüüd tundub, et asi on küps tegutsemiseks.Kui ennem seisis asi mootori taga siis nüüd seda probleemi enam ei ole... plaan teha ügest 124 universaal kerega; neljaveoline ja 4,2 l elukas. kere mis selleks sai soetatud on igatepidi ideaalne ja roostevaba.
Küsimused siis sellised mis mind juba pikalt on piinanud... kas juhtme valmidus on kõigil 124-del üks või tuleks nad ikkagi välja vahetada ja kas kellelgi on kogemust selles vallas? olen juba kuulnud, et k.kast, vahekast ja mootor oma vahel sobivad... aga tahaks ikkagi kuulda teie kinnitust asjale
Seega oodatud on kõiksugused teiepoolsed lahendused asja ellu viimiseks (va. nt. nagunii midagi võlja ei tule) Tuleb küll, ja kuidas veel!
Lähiajal kui garaazi sattun siis teen ka mõned pildid projektist ja doonoritest
Tänud ette
Wheelton
Küsimused siis sellised mis mind juba pikalt on piinanud... kas juhtme valmidus on kõigil 124-del üks või tuleks nad ikkagi välja vahetada ja kas kellelgi on kogemust selles vallas? olen juba kuulnud, et k.kast, vahekast ja mootor oma vahel sobivad... aga tahaks ikkagi kuulda teie kinnitust asjale
Seega oodatud on kõiksugused teiepoolsed lahendused asja ellu viimiseks (va. nt. nagunii midagi võlja ei tule) Tuleb küll, ja kuidas veel!
Lähiajal kui garaazi sattun siis teen ka mõned pildid projektist ja doonoritest
Tänud ette
Wheelton
See on viisakas koht, ära siia naisega tule!