17-07-2012, 12:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-07-2012, 12:40 PM ja muutjaks oli Sqad.)
No toonkilega juhtus nii,et tahtsin koguringi 35% läipaistvusega.Toonimees ajas kiled sassi ja pani 20% läbipaistvusega,seega ongi nii tume.Vahet pole,sõidan kaua sõidan,35% klaasid mul saamata,seega kisun need maha,kui peaks kellegile ette jääma ja lähen pärast uuesti
See mul nagu haigus,ei suuda ilma sõita Olen suhteliselt eeskujulik liikleja ja usun,et ei jää silma kellegile
siimruz: kindlasti küsin
Täna sain telefoni otsas istutud silber autoga,nende keretöökojaga jne.Nimelt mul kapotialt puudu see mürasummutus-,kuumakaitsematt.
Tellisin silberist ära,sain kätte.Aga kuidas külge panna,seda keegi ei tea.Arvuti näitab tüüblitega,mida kokku 14...need olemas AGA need käivad ettepoole ainult...tagant jääb rippuma.Samas mainiti kuskil,et taga mingid kõrvad,kuhu kinnitub.
Lähengi nüüd HL-Autoosadesse mingit spray liimi ostma ja hakkan õhtul aretama
See mul nagu haigus,ei suuda ilma sõita Olen suhteliselt eeskujulik liikleja ja usun,et ei jää silma kellegile
siimruz: kindlasti küsin
Täna sain telefoni otsas istutud silber autoga,nende keretöökojaga jne.Nimelt mul kapotialt puudu see mürasummutus-,kuumakaitsematt.
Tellisin silberist ära,sain kätte.Aga kuidas külge panna,seda keegi ei tea.Arvuti näitab tüüblitega,mida kokku 14...need olemas AGA need käivad ettepoole ainult...tagant jääb rippuma.Samas mainiti kuskil,et taga mingid kõrvad,kuhu kinnitub.
Lähengi nüüd HL-Autoosadesse mingit spray liimi ostma ja hakkan õhtul aretama
R129 & R230 & X167