09-07-2012, 07:38 PM
Tere siis foorumi rahvale.Olen küllalt uus Mersedes Benz-i omanik ja on tekkinud arusaamatus,miks piloot ei toimeta.Olen kontrollinud läbi üks haaval 1.kangi-signaalid tulid kõik pistikusse 2.mootori-nii mootor kui ka tõmberelee toimetavad. Proovisin ka teiste püsikiiruse juhtplokkidega kuid tulemust ei olnud
Kas on kusagil veel miskit,mida ei ole osanud kontrollida??
Kaitsme karbis olen ära vahetanud kõik kaitsmed,proovisin ka teise pingereleega.
Vinkoodi järgi peaks sellel isendil olema kahe kaitsmega pingerelee kuid hetkel ühekaitsmega.Kui panin peale kahekaitsmega relee siis kadus miski pärast vahest tahhokas tagant ära,nii et jäin uuesti selle ühe kaitsme relee peale.
Kui mootor käib ja mõõta püsikiiruse hoidja mootori pistikust plussi siis see jookseb peale.
Minu jaoks on nüüd asi keeruline ja enam aru ei saa
Mis olek need järgnevad sammud,mis võiks ka tulemuseni viia?
Kas on kusagil veel miskit,mida ei ole osanud kontrollida??
Kaitsme karbis olen ära vahetanud kõik kaitsmed,proovisin ka teise pingereleega.
Vinkoodi järgi peaks sellel isendil olema kahe kaitsmega pingerelee kuid hetkel ühekaitsmega.Kui panin peale kahekaitsmega relee siis kadus miski pärast vahest tahhokas tagant ära,nii et jäin uuesti selle ühe kaitsme relee peale.
Kui mootor käib ja mõõta püsikiiruse hoidja mootori pistikust plussi siis see jookseb peale.
Minu jaoks on nüüd asi keeruline ja enam aru ei saa
Mis olek need järgnevad sammud,mis võiks ka tulemuseni viia?