17-04-2012, 08:31 PM
Nii. Talvehooaeg sai täna läbi. Kardetavasti peab mõni aeg veel olema pisut ettevaatlik, kuna ikka veel lubatakse läga teedele. Igal juhul said suvekad täna alla. Michelinid on siis ca 58 000 läbi veerenud, ühe paari saaks isegi säästa. Teisel paaril lihtsalt naelad seest plehku pannud. Seega järgmiseks talveks pean minimaalselt kaks rehvi ostma.
Pean ütlema, et C rehv tasus siiski ennast ära. Tavaline sõiduka oma on küll ehk pisut pehmem (Audi all on tavalised, tean tunne on), kuid vahe pole kuigi suur. Samas tavarehvidega ma 60 kkm läbi ei veereks. Isegi 40 oleks neile liig (Quattro all rehv ei kulu nii kiirelt). Seega pea sama hinna eest saan poole rohkem sõita - ja see on minu jaoks argument.
ODO: 299646
Pean ütlema, et C rehv tasus siiski ennast ära. Tavaline sõiduka oma on küll ehk pisut pehmem (Audi all on tavalised, tean tunne on), kuid vahe pole kuigi suur. Samas tavarehvidega ma 60 kkm läbi ei veereks. Isegi 40 oleks neile liig (Quattro all rehv ei kulu nii kiirelt). Seega pea sama hinna eest saan poole rohkem sõita - ja see on minu jaoks argument.
ODO: 299646