27-09-2006, 03:03 PM
Tänud v6sa!
Tubli ja tragi foorum tundub olevat
Põhimõtteliselt oleks autot vaja liikumiseks
Kuna ei ole veel issi rollis siis peamiselt sõidetakse 2 kesi(mina ja minu neiu
)
Põhjus miks ma valisin 2 erinevat on sellised:
E. kuna peamised takso mersud on sellised
Ise istusin ühes taksos mis on E klass. See auto oli sõitnud 486 000 kilomeetrit ja ei nagisenud ega plärisenud. Küsisin siis taxojuhilt, kas autole on kap.remont tehtud. Tema vastas selle peale, et ei...ostis 4 kuud tagasi saksast ja on vahetanud ainult piduriklotsid+ühe amordi+rihmad ja rullikud
Minule kes sõidab Peugeotiga on see suhteliselt raske aru saada, kuidas see võimalik on
Siis C: Kuna välimus on mõnusam ja pisut uuem aastakäik
Kas nende 2 mersutüübi vahel on ka erinevus varuosade maksumuses+saavavuses? Ning kui neid võrrelda 2 autona, kumb siis kvaliteetsem on. Teadupärast on taksomersude hüüdnimi "miljoniauto"?
Ette tänades,
Kaur
Tubli ja tragi foorum tundub olevat
Põhimõtteliselt oleks autot vaja liikumiseks
Kuna ei ole veel issi rollis siis peamiselt sõidetakse 2 kesi(mina ja minu neiu
)Põhjus miks ma valisin 2 erinevat on sellised:
E. kuna peamised takso mersud on sellised
Ise istusin ühes taksos mis on E klass. See auto oli sõitnud 486 000 kilomeetrit ja ei nagisenud ega plärisenud. Küsisin siis taxojuhilt, kas autole on kap.remont tehtud. Tema vastas selle peale, et ei...ostis 4 kuud tagasi saksast ja on vahetanud ainult piduriklotsid+ühe amordi+rihmad ja rullikud
Minule kes sõidab Peugeotiga on see suhteliselt raske aru saada, kuidas see võimalik on

Siis C: Kuna välimus on mõnusam ja pisut uuem aastakäik

Kas nende 2 mersutüübi vahel on ka erinevus varuosade maksumuses+saavavuses? Ning kui neid võrrelda 2 autona, kumb siis kvaliteetsem on. Teadupärast on taksomersude hüüdnimi "miljoniauto"?
Ette tänades,
Kaur