10-09-2011, 07:30 AM
(09-09-2011, 10:30 PM)r.k Kirjutas: jõudsin täna koju, ning garaazi. Kas pumba augus olev märk peab minema kokku nukka märgiga? Milline pumbal olev märk välja näeb? Kas lihtslt ca 2mm kõrgune rant?
Ma igatahes keerasin pumba otsas olevat polti (ma arvan et see on see kust keeratakse süüdet veel täpsemaks) tunduvalt väljapoole. Mootor nüüd jääb ise käima ilma gaasita, aga pöörded kõiguvad palju ning vine on järel. Mootori temp on ka tavalisest kõrgem ning jõudu on ka vähe.
Enne, kui oma 300D täiesti metsa keerad, ja taaskord ilmub kuulutus "M 300D, kiire, spetsialisti hinnangul 5+, hind kolmapäevani 1200",...
...vaata seda:
Nr.1 ja 2 on silmaga vaadeldavad märgid, pumba küljes olev pisdjulkin Nr.6 on pumba lukustusabinõu, näeb välja midagi sellist:
, mis keeratakse sinna, kuhu ringi ümber tõmbasin:
Kui kõik oled korda saanud, võiks mootor välja näha selline:
Sel küll kaks pütti maha saetud, aga vahet pole....
Kroomitud kütusetorud pidavat 20 - 30kw lambist juurde andma...(mehed trahffo taga rääkisid)
Mis sellesse ketti üleüldse puutub, siis ma ei usu, et see nüüd kastipadja vahetuseda mingeid trikke hakkaks tegema.
Minuteada on see üle visanud ainult killeril, aga noh, temaga juhtub koguaeg igasugu imelikke asju...