20-07-2011, 11:14 PM
Kuule tegelane, füüsika füüsikaks, aga NO tõepoolest. Ah kasi sinnakohta Sorri tõesti, aga ei viitsi rohkem mingi ülima füüsikuga/pneumaatikuga võidu taguda. Mina jään selle juurde, suitsu ma ei tee, erinevaid liime, õlisid ja värve ma ei nuusuta ja kui joon siis mõistusega, tol päeval TÕEPOOLEST MISKIPÄRAST see toimis ja toimis ka siis kui seda teist korda teise ukse peal näidati. No toimis, tee mis tahad. Mina tahtsin teist inimest aidata, kuna tal ka C124, siis andsin nõu ET PROOVI, mul toimis(JAH luku ees oleva katte pead abilisega lahti hoidma! Ma ei viitsi mingeid lukusüdamike numbreid ja voolikuid vahtida - MILLEKS?! On ikka mõnel kindlameelsus, et vastu pushida asja... Nonsense noh. Kurat võta või mu endise auto andmed (C124, 1991 aastal 29 mais toodetud, 3.0 liitrine 132kw mootor, nahksisu, el. katuseluuk, automaatkäigukast(4-käiguline), esimesed el. aknad, kesklukk, VÕTMED) Naudi nüüd, toksi kuskile EPC-desse ja WWW-desse. Anna tuld. Oleks mul veel auto alles, siis võiksin sulle veel spetsiaalselt video teha, kuna tuttav kes seda tegi elab samas majas ka, tuleks ja teeks selle 1:1-le uuesti, Spetsiaalselt sinu jaoks.
Ja kui Mercedes-Benz jaksasid osta, siis hoia autot ka vastavalt, ei pea kuskil Kopli liinidel või Lasnamäel kõnnitee kividel oma puhtatõulise sakslasega tähelepanu tõmbama.
Ja kui Mercedes-Benz jaksasid osta, siis hoia autot ka vastavalt, ei pea kuskil Kopli liinidel või Lasnamäel kõnnitee kividel oma puhtatõulise sakslasega tähelepanu tõmbama.
Volvo S60´11