29-06-2011, 07:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-06-2011, 08:12 PM ja muutjaks oli stihl.)
(29-06-2011, 06:54 PM)Rolz Kirjutas: Natuke keeruline on rääkide uutest varuosadest auto puhul, mille varuosad ei ole mine-poodi-ja-telli-ja-kruti-külge
Ei ole keeruline. Umbes nii ongi. (loomulikult, tegu pigem netikontori, kui Lasnamäe varuosapoega)
Ma saan aru, et te reeglina tavainimene on harjunud teadmisega, et tema 10 kuni 20 aastat vanale autole varuosasid enam ei toodeta.
Vanade ja väärtuslike autode puhul on asi pisut teisiti: peaaegu kõike on saada. Levinud uunikute puhul on kõike saada ka odava hinnaga.
Näiteks rahvaauto Ford Mustang 69 Fastback`ile võib soovi korral osta uue kere, esitiiva, tagadifri, geneka relee, misiganes, umbes 98% osadest on kommiraha eest saadaval...rääkimata ntx. esistangest, mille ülekroomimine maksab Eestis 260€, aga uus made-in-taiwan kroomitud stange 65€ + euroliidu maksud.
Ma olen kindel, et MB600-le on samamoodi saadaval nii esituli, tagatule klaas, tagatule korpus jne; hinnad, aga on tuntavalt kõrgemad, sest nõudlus on väiksem ning sihtgrupp reeglina jõukas.