15-06-2011, 07:59 PM
(14-06-2011, 04:57 PM)rallikas Kirjutas:(13-06-2011, 10:34 PM)R129 Kirjutas: Ilmselt hakkab ilusti külge. Kastide vahe on sõltuvalt mootorist ketaste arv + hüdropliki ehitus, ning erinevad hüfromuhvid (see kontrolli üle).
Ühesõnaga kui võtan 88a sedaani kasti mille mootori kubatuur on sama mis mul siis hakkab jah . Selge hakkan kasti siis otsima . Aga räägiti mulle et kuna mul ainult kaks käiku vahetab siis ei pea kastis kõikki kettaid ära vahetama aga sel juhul oleks se ilmselt enese petmine sest kunagi ei tea ju millal teised osad lähevad ..
Võid järgmise nädala keskel ühendust võtta sest ma ise olen ka Rakverest. See jutt on iseenesest õige et ei pea, aga noh võltub väga millised käigud alles on. Mõnel juhul tasub parandada mõnel juhul võib tõesti loteriiga uue kasti võtta. Kuid sellise järsu rikke põhjal arvan, et mõni tihend on läbi. Seda saab ka testida, aga võtab aega.
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858