04-03-2011, 10:34 PM
olen isegi kaalunud pumba peale keeramist. tean mõnda tegelast kes on oma vana Mercedes-Benz pumpa suht tunde järgi peale keeranud ja minek on päris palju paranenud. mootorile see vist eriti ei mõju, kuna üks vend juba 3 aastat nii sõitnud ja mootor käib ikka siga hästi ja kui "lappa" annab siis on sumpsist korralik must lont väljas aga pöörete tõustes see kaob ja ülevaatuselt on ka ilma pistiseta läbi saand aga kui on veel turbokas siis segu ei tohiks väga valeks minnagi, sest niikui põlemisel rohkem gaasi eralduma hakkab nii tuleb turbost kohe ka ju õhku peale. ja kui nüüd turbot ka vähe peale keerata või mõne tõhusamaga asendada siis peaks jõudu tulema nagu putru
olen otsinud teemat või foorumit kui räägitaks diisli tuunimisest aga pole siiani midagi asjalikku leidnud otsisin muidugi ainult eestikeelseid lehti. soomes on diisli tuunimine päris heal tasemel. videosi leiab youtube-st küllaga ei tea kui palju eestis on huvilisi, kes sooviks diisel mootorit võimsamaks ehitada mina ise olen suur diisli fänn ja mõtlen pidevalt, et mis otsast seda diisli tuunimis asjaga algust teha et kas teha siia mb foorumisse mingi selline teema või turboclub-i või ma ei teagi kuhu
olen otsinud teemat või foorumit kui räägitaks diisli tuunimisest aga pole siiani midagi asjalikku leidnud otsisin muidugi ainult eestikeelseid lehti. soomes on diisli tuunimine päris heal tasemel. videosi leiab youtube-st küllaga ei tea kui palju eestis on huvilisi, kes sooviks diisel mootorit võimsamaks ehitada mina ise olen suur diisli fänn ja mõtlen pidevalt, et mis otsast seda diisli tuunimis asjaga algust teha et kas teha siia mb foorumisse mingi selline teema või turboclub-i või ma ei teagi kuhu