22-02-2011, 03:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-02-2011, 03:13 PM ja muutjaks oli hannes_s.)
Olen erinevate elektroonika ettevõtetega suhelnud interneti teel, väga abivalmis on. Isa näiteks kunagi küsis ettevõttest mingit võimendi osa, mis juba ammu ilma tootmisest maas ja saadeti tasuta talle see. Kui pole proovinud, siis jah ei tea. Nii palju ikka inglise keelt oskad ju.
Tee pildid ja asjad ka juurde, uuri millised lähevad, kust saab, mis maksab jne.
Eelmine aasta sai ühele süntesaatorile lisatud kõvaketas (Ketron SD5), selleks oli aga vaja spets kaablit et kõvaketas sellega ühendada. Hakkasin siis vastava firma foorumist asja uurima ja üks inglane saatis mulle lausa kaks sellist kaablit ning ei küsinud postikulu ka mitte.
Tee pildid ja asjad ka juurde, uuri millised lähevad, kust saab, mis maksab jne.
Eelmine aasta sai ühele süntesaatorile lisatud kõvaketas (Ketron SD5), selleks oli aga vaja spets kaablit et kõvaketas sellega ühendada. Hakkasin siis vastava firma foorumist asja uurima ja üks inglane saatis mulle lausa kaks sellist kaablit ning ei küsinud postikulu ka mitte.