21-01-2011, 06:17 PM
Ok iseõppija - muretse endale frees mis on veidi laiem kui pihusti, ning ka piisavalt pikk. Muretse endale mingi trelli otsa käiv vaskhari millega saab põhja ka põhja puhastada, muretse endale kõik uued seibid ja poldid. Muretse endale ebastandartne (suhteliselt pikk) keeermelõikur millega poldi pesad ära puhastad. Seda spetsiaalset pihusti pastat sul leida ei õnnestu, kuid võid ka mingi muu, väga kuumakindla, jamaga kokku määrida. Ma tean, et pannakse mingit valget möksi.
Kui viga ei ole tulevikus aktuaalne, siis peaks masin käima hakkama. Ta lihtsalt salvestab selle vea ära. Lihtsalt võib loota, et sul on õiged pihustid peal ning korrektsiooniarvud (sõltub softist) on ka õiged sisestatud.
Aga kui sul juba selge, et uut kaant vaja, miks siis üldse möllata? Siin foorumiski mehi, kes selle pihusti vahetusega tegelenud ja peaaegu igapäevaselt (mitte mina loomulikult). Õppida sa ka ise tööd pealt vaadates ja tulemus on tiba parem - saad vähemalt selgeks
Kui viga ei ole tulevikus aktuaalne, siis peaks masin käima hakkama. Ta lihtsalt salvestab selle vea ära. Lihtsalt võib loota, et sul on õiged pihustid peal ning korrektsiooniarvud (sõltub softist) on ka õiged sisestatud.
Aga kui sul juba selge, et uut kaant vaja, miks siis üldse möllata? Siin foorumiski mehi, kes selle pihusti vahetusega tegelenud ja peaaegu igapäevaselt (mitte mina loomulikult). Õppida sa ka ise tööd pealt vaadates ja tulemus on tiba parem - saad vähemalt selgeks
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858