31-10-2010, 11:31 AM
Ostke auto mitte läbisõit See 300 000 km on tegelikult suhteliselt tühiasi. Minu masinal on 280 kellal ja kui ka teen salongi hoolduse, siis võiks müügiplatsil rääkida 120 000 km läbisõidust. MBl saab kilometroosi mingite tarkvaradega resettida, kuid tavaliselt ei viitsida õlivahetuse näitusid maha kustutada. Arvutiga saabki siis vaadata, kus näiteks 200 000 km läbinud sõidukil on viimased õlivahetused tehtud 520 000 km ja 540 000 km.
Taksod - enamasti on saksa taksod VIN koodi alusel tuvastatavad. Takso varustus on iseenesest suhteliselt korralikum kui tavamasin. Võimsam genekas, parem aku, tugevamad laagrid jne. See vähemalt kehtis kunagi ja võibolla on teatud nüansid nüüdseks sees, kuid kui masin on TUGEV ja KORRAS siis ei pelgaks ma ka taksot.
Et masin hingeelu natkuke uurida võid siit foormumist mõne diagnostikuga ühendust võtta. Mina tunnen paraku ainult wdb240.
Ja nagu minu leivanumber ikka, et ei tuleks järgmist teemat käigukasti probleemidest, siis ...
Taksod - enamasti on saksa taksod VIN koodi alusel tuvastatavad. Takso varustus on iseenesest suhteliselt korralikum kui tavamasin. Võimsam genekas, parem aku, tugevamad laagrid jne. See vähemalt kehtis kunagi ja võibolla on teatud nüansid nüüdseks sees, kuid kui masin on TUGEV ja KORRAS siis ei pelgaks ma ka taksot.
Et masin hingeelu natkuke uurida võid siit foormumist mõne diagnostikuga ühendust võtta. Mina tunnen paraku ainult wdb240.
Ja nagu minu leivanumber ikka, et ei tuleks järgmist teemat käigukasti probleemidest, siis ...
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858