20-10-2010, 12:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-10-2010, 08:52 AM ja muutjaks oli R129.)
Minu soovitus, ära pane kompressorit, ära isegi tee mootori svappi ning ära proovi kaarti muuta. Kõige normaalsem ja lihtsam on suurema võimsusega auto osta.
Kui sa oled natuke kursis käigukasti ja näiteks mootori vahelise CANIi tööga (võimsus, kiirus, käik antakse digitaalselt ühelt ajult teisele edasi), siis näiteks kõiksugu võimsuse tõstmine mingil moel paneb ikka väga raskesse olukorda - usu ma ise maadlen sellega juba päris pikka aega. Samuti kere CANi ja mootori CANi "lhised" kui mingit suuremat sorti asja ette võta - on garanteeritud.
Kui sa oled natuke kursis käigukasti ja näiteks mootori vahelise CANIi tööga (võimsus, kiirus, käik antakse digitaalselt ühelt ajult teisele edasi), siis näiteks kõiksugu võimsuse tõstmine mingil moel paneb ikka väga raskesse olukorda - usu ma ise maadlen sellega juba päris pikka aega. Samuti kere CANi ja mootori CANi "lhised" kui mingit suuremat sorti asja ette võta - on garanteeritud.
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858