22-06-2010, 02:08 PM
See esimene idee on siit läbi käinud ja algatajaks olin ma ise, kuna tõesti tundub see väga loogiline lahendus. Paraku jäi asi siis seisma, kuna ma ei ole 100% kohanenud mybb ehitusega. Ma kindlasti teen selle asja ära varsti. Kahjuks küll autode ajalugu jääb kahtlaseks, kuid hetkelised autod hakkavad siis automaatselt huviliste ja klubiliste autode foorumist tulema.
Ma arvan, et hetkel on see avatari alune läinud liiga paljuks nagu ta on. Ma pakuksin välja mingiprofile popup lahenduse. Ehk kui üle nime või näiteks avatari lähed hiirega, siis näitab miniprofiili, milles oleks kirjas kõik tähtsad andmed. Usun, et selline lahendus on mybble juba tehtud ka ja installimiseks ei tohiks probleeme olla.
Ma arvan, et hetkel on see avatari alune läinud liiga paljuks nagu ta on. Ma pakuksin välja mingiprofile popup lahenduse. Ehk kui üle nime või näiteks avatari lähed hiirega, siis näitab miniprofiili, milles oleks kirjas kõik tähtsad andmed. Usun, et selline lahendus on mybble juba tehtud ka ja installimiseks ei tohiks probleeme olla.