08-12-2005, 08:44 PM
Oman siis kogemust 2-he w140-ga...(S500 ja S350TD mõlemad on täislisadega ja mustavärvi, musta nahksisuga IMO w140le kohustuslik) Disla tõmme on ikka oluliselt kusisem võrreldes bensukaga aga jälle sööb ka oluliselt kütust vähem ..eriti just linnas (12L/100 vs. 18L/100). Veermiku puksikesed ja asjad on tõesti kallid veermiku detailide peale kulus 35K kusjuures tööd ei arvesta sest selle tegin ise...kui õnnestub sul leida korralik isend siis oled õnnega koos..mulle näiteks meelidib ikka vägaväga sellega sõita..
Mai tea...võibolla see minu viga aga mingi 3.2 ja 4.2 selle kere peal jätab küll külmaks (ärge nüüd näkku pekske) Kui tahad ökot, võta disla , kui tahad püssi või noh vähemalt korralikku sõidu mõnu siis 500/600 alla selle on lahja aga nagu ma ütlesin see vaid minu arvamus.
Mai tea...võibolla see minu viga aga mingi 3.2 ja 4.2 selle kere peal jätab küll külmaks (ärge nüüd näkku pekske) Kui tahad ökot, võta disla , kui tahad püssi või noh vähemalt korralikku sõidu mõnu siis 500/600 alla selle on lahja aga nagu ma ütlesin see vaid minu arvamus.