12-05-2010, 01:12 PM
Ja eksole võti w124l ei tööta, kuna mustust täis augud?
Täpselt sama asi juhtus mul, aga õnneks jäi üks uks lahti.. Kuigi teoorias on nii, et kui võti ja lukk ikkagi sobivad, siis õlitad lahti või proovid akut kas siis jumpida või laadida. Näiteks mina olen akusi laadinud arvuti voolukarbiga ja on täitsa asjalikult toiminud. Nüüd on muidugi jah küsimus selles, et kuidas pääseda nendele paksudele juhtmetele ligi täpselt nii naguringsm soovitas. Mina näen asja nii, et tõstad auto üles ja auto alt seda teeksid.. muidugi ma mõtlen hetkel enda vanale volvole ja pole päris kindel, kui kerge sul w124le alt ligi on pääseda.
Siit väike näpunäide, et kui kunagi alarmiga tegeled või näiteks kui aku on tühi, siis hoia alati üks akendest lahti. Sest ühel hetkel võib alarm valesti asjast aru saada ja uksed kinni panna, näiteks kui oled just teise aku taha pannud
ja võtmed autos on.

Siit väike näpunäide, et kui kunagi alarmiga tegeled või näiteks kui aku on tühi, siis hoia alati üks akendest lahti. Sest ühel hetkel võib alarm valesti asjast aru saada ja uksed kinni panna, näiteks kui oled just teise aku taha pannud