22-03-2010, 04:21 PM
(21-03-2010, 04:18 PM)allan1 Kirjutas: garaasi järgi ütleks et tegu peaks olema HK rendiga(Hiiumaal) ....Sherlock Holmes , kõike ta ka tähele paneb
Aga jah tõesti , eeltöö+värvimine tehtud seal , tegijaks siis konkreetselt Janek . Soovitati mulle teda ja tundub ,et tema "käekiri" on sarnane Melli omaga "Kadrinast", kus olen oma kõik eelmised autod teinud .
Kommentaariks juba ette kysimusele , et miks ma siis seekord ka Kadrinas ei teinud on see ,et Mell ei saanud oma värvikambrit pysti nii kiirelt ja ma oleks auto ehk saanud kätte oluliselt hiljem kui nyyd . Hiiumaa Team ( kasutaja mb26 kes ysna varsti peaks olema ka meie Klubi liige) on enda "lasteka" ikka väga korralikult yles ehitanud ja just see pyhendumus andiski mulle lisamotivatsiooni oma CE taastamiseks Hiiumaal . Julgen soovitada juba praegu teda just autode põhjalikumateks taastamisprotsesside teostajaks . Aga jah , ärgem rutakem ajast ette ,saame mu auto ilusasti kokku ja kätte ning mingisel ilusal kevadisel päeval presenteeriks meelsasti koos Agoga mu Coupe-d kõigile huvilistele kes tahaksid lähemalt antud "projekti" näha ja näppida
"Mercedes и в Африке Mercedes"