05-02-2010, 08:30 PM
Üldiselt mälukivide flashimine on suht riskantne tegevus, 50/50 võimalus seade tellikaks muuta (alates uue firmware veast lõpetadaes seadme toite katkemisega), seega tuleks 100% enne kõik muud vead välistada ja alles siis softi uuendada ehk täpselt nii nagu sinul seda tehti.
Sul oli aga tegu "peavaluga", seega tuleks selgitada enne mis seda põhjustab, kas kasvaja, tromb, verevalum jne kui kirurg sulle pähe auke saagima hakkab. (50/50 võimalus kas puurimine/saagimine sulle tüsistusi ei tekita a'la firmware update.)
vasp Kirjutas:Just, ja kui ma lähen arsti juurde jutuga, et mul on nohu, antakse mulle nohurohtu, mitte ei hakata tegema mingeid teste.See on sul suht BS võrdlus! Kui sul oleks rehv veidi tühi, siis võrdle seda nohurohuga ehk "suruõhku" vaja.
Sul oli aga tegu "peavaluga", seega tuleks selgitada enne mis seda põhjustab, kas kasvaja, tromb, verevalum jne kui kirurg sulle pähe auke saagima hakkab. (50/50 võimalus kas puurimine/saagimine sulle tüsistusi ei tekita a'la firmware update.)