28-01-2010, 05:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-02-2010, 06:54 PM ja muutjaks oli vasp.)
Nüüd siis uus juhtum - külmaga lasin akna veits lahti, et lumi ära läheks sealt alt äärest ja.. hakkasin üles laskma, ukse sees mingid imelikud hääled ning aken väga aeglaselt liikus natuke ülespoole ning siis midagi.. Jamasin siis, et üles saada teda, liigub vahepeal 10 cm lahtiselt.. lasen nagu alla, tuleb hoopis üles, lasen üles, läheb hoopis natuke allapoole jne.
Et siis, tross katki ilmselt. Käisin uurisin, B varuosa trossi ei ole saada. Kataloogist ka ei leidnud trossi eraldi. Kas jälle on nii, et mul on vaja trossi, aga pean umbes kogu esiukse ostma?
Nagu enamus asjadega, mul on midagi väikest vaja - aga pean ostma terve suure ja kalli vidina, kuna eraldi ei müüda.
Teab keegi seda süsteemi üldse, kuidas tal need aknad liiguvad seal, saab üldse trossi vahetada?
Et siis, tross katki ilmselt. Käisin uurisin, B varuosa trossi ei ole saada. Kataloogist ka ei leidnud trossi eraldi. Kas jälle on nii, et mul on vaja trossi, aga pean umbes kogu esiukse ostma?
Nagu enamus asjadega, mul on midagi väikest vaja - aga pean ostma terve suure ja kalli vidina, kuna eraldi ei müüda.
Teab keegi seda süsteemi üldse, kuidas tal need aknad liiguvad seal, saab üldse trossi vahetada?