11-01-2010, 09:13 AM
Noh üldjuhul, kui sa auto rotti pannakse ja kuskile mustaka garaazidesse viiakse, siis selle 500M ringiga pole midagi peale hakata. Aga samas on olukordi, kus varastatud auto jäetakse lihtsalt alguses kuskile linnaossa vedelema ja nö "maha jahtuma" Siis vast on abi kül. Aga kui teoritiseerida, siis mina juba paneks GPS i ka sisse, mis saadab mulle iga 1 minut tagant kogu aeg kuskile netti koordinate ja teekonda. Niiviisi kuluks mul interneti teenustele kuus alla 25 krooni, kui segagi ja asukoht on oluliselt täpsem. Iseenesest olen seda testinud ja töötab, muidugi saab ka GSM positsioneerimise juurde lisada, kui kuskile garaazi lükatakse.
Aga GSM positsioneerimisega tekib probleem just maapiirkondades, kus positsioneerimise raadiuseks tuleb teinekord isegi 3 km, kuna tugijaamu on oluliselt vähem ja need on suurema võimsusega, kui linnades asetsevad.
Aga kui juba hakkaks aretama, siis juba paneks korralikku immo ja auto jääb alles, muret vähem ja ei pea kuskil linapeal taga ajama hiljem.
Aga GSM positsioneerimisega tekib probleem just maapiirkondades, kus positsioneerimise raadiuseks tuleb teinekord isegi 3 km, kuna tugijaamu on oluliselt vähem ja need on suurema võimsusega, kui linnades asetsevad.
Aga kui juba hakkaks aretama, siis juba paneks korralikku immo ja auto jääb alles, muret vähem ja ei pea kuskil linapeal taga ajama hiljem.