17-12-2009, 11:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-12-2009, 11:35 PM ja muutjaks oli Bitbull.)
Nuu ma kiskusin selle karbi pealt lahti sees oli trük plaat ja peal 4 termostaati mis siis lülitavad voolu...kuna seal sees on ka 4 soojendus elementi siis arvata on et igaühele oma termostaat mis lülitab siis vastavalt vajadusele.
Kui otse toide elementidele peale sai pandud siis näitas 20A tarvet kuna eraldi 2 kahest elemendi osa siis kokku 40A
Suht kurb et lihtsalt seda karpi juhtida ei anna vaid peab taas rahakotti tühjendama kontrollides diagnostika abil
Keegi hea ja tark mees ütles täna et asi toimetab läbi CAN signaali....
Seda viimast ma ka usun kui see soojendi peab saama infi nii genekalt kui ka mujalt... muidu oleks 2 juhtmest natuke vähe...
Kena oleks täpselt teada mis juhe kuhu läheb...
Pistikus neid 2 üks läheb CDI juhtplokki sinine roheline oli vist värv
Teine jookseb armatuuripoole suunduvasse suurde juhtmekimpu oli vist sinine kollane...
Kui otse toide elementidele peale sai pandud siis näitas 20A tarvet kuna eraldi 2 kahest elemendi osa siis kokku 40A
Suht kurb et lihtsalt seda karpi juhtida ei anna vaid peab taas rahakotti tühjendama kontrollides diagnostika abil
Keegi hea ja tark mees ütles täna et asi toimetab läbi CAN signaali....
Seda viimast ma ka usun kui see soojendi peab saama infi nii genekalt kui ka mujalt... muidu oleks 2 juhtmest natuke vähe...
Kena oleks täpselt teada mis juhe kuhu läheb...
Pistikus neid 2 üks läheb CDI juhtplokki sinine roheline oli vist värv
Teine jookseb armatuuripoole suunduvasse suurde juhtmekimpu oli vist sinine kollane...