08-12-2009, 01:34 AM
tsink või asi, loeb kas matsus või mitte, matsus tsink on sama mäda kui tsinkplekkvõi plekktsink või mis ta olla tahab. Kutsika põhi on tugev ja kui korra aastas teed talvehoolduse, ei mädane korras kere kusalegi.
Ma saaks aru, kui see fordi foorum oleks, mõistaks seda tsingi tagaajamist ja igatsust. (imo)
Ja ma ei saa ka aru, et võta siis juba W124 kere mitte W201 jutust. Kutsikal on teine sõidutunnetus.
Andke andeks OT pärast, aga huvitab rohkem teema pealkirjale lähedane tekst.
rayner001 - kus muidu asud ja masinat ehitama hakkad (asula)?
Ennast huvitaks töö protsess ja tuleks viskaks ka pilgu peale, kui tohib. Kui vaja teeks näpud õliseks nii palju kui oskab ja kasuks või jäädvustaks huvitavamaid hetki... ehk oleks abiks järgmistele pildimaterjalistki.
Edu tegemistel ja info saamisel...
Lauri
Ma saaks aru, kui see fordi foorum oleks, mõistaks seda tsingi tagaajamist ja igatsust. (imo)
Ja ma ei saa ka aru, et võta siis juba W124 kere mitte W201 jutust. Kutsikal on teine sõidutunnetus.
Andke andeks OT pärast, aga huvitab rohkem teema pealkirjale lähedane tekst.
rayner001 - kus muidu asud ja masinat ehitama hakkad (asula)?
Ennast huvitaks töö protsess ja tuleks viskaks ka pilgu peale, kui tohib. Kui vaja teeks näpud õliseks nii palju kui oskab ja kasuks või jäädvustaks huvitavamaid hetki... ehk oleks abiks järgmistele pildimaterjalistki.
Edu tegemistel ja info saamisel...
Lauri