01-12-2009, 07:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-12-2009, 07:58 PM ja muutjaks oli põhh.)
põhh Kirjutas:2.3 rüüpab sama palju kütet kui 3.0, aga autot veab aeglasemini edasi.
tank Kirjutas:Terve foorum on kuu ajaga sinu mõtetut mula täis. Jäta vähemalt see nurk puutumata, kus uued tulijad uurivad MB kohta. 2,3 on märgatavalt ökom kui 3,0. Vahe on eriti linnas.
Lihtsalt jäta järele.
DonLeiger Kirjutas:vb paar liitrit säästad paagi pealt 230ce'ga. ma ei arva et sa mingi rullnokk peaksid olema aga mulle öeldi seda korduvalt kui tahtsin ka omale 124 kupeed et 230st tüdineb ära, 300ga saab kasvõi maanteel möödasõite üsna lihtsalt teha.
liisel Kirjutas:Mehed mehed....
Mina oman 230CE-d juba 2 aastat ja olen täiesti rahul. Möödasõidul ei ole veel küll hätta jäänud. Kui mõistlikult sõita siis keskmine kütuse kulu on 9,3-9,7. Talda andes muidugi see summa suureneb...
sm. pelle Kirjutas:Vana tüübi kolmesel (132/138kw) on kindlustus sama, mis 2.3'l.ühesõnaga, kui teema algatajal pole soovi ainult linnas milliliitreid säästa, siis võta 3.0. pealegi kui kindlustus teeb sama välja ja kütte vahe on praktiliselt märkamatu. samas mul on tunne, et kui otsitaks öko masinat, siis ce ei tuleks üldse kõne allagi. milleks meil diislid siis on?
Mul linnas kulu norm sõiduga 12.5l, talda andes saab ilusti üle 20.
aga kuulutuse kohapealt siiski - nii kena masin selliste vidinatega aus diil, kui mingeid ootamatuid vigu ei avasta.