24-11-2009, 02:22 AM
wdb240 Kirjutas:Ma räägin ,kui ma asjast 100% tean ja kui ma ei tea, siis ma ei räägi. Mina ütlen, et DEFA on alarmide MB.Pesuehtne demagoogia. Sa oled hea diagnostik, ei vaidle, aga tundub, et sul alarmidega ja nende probleemidega erilisi kogemusi pole. Mina räägin puhtalt enda kogemustest. Kui üle päeva tuleb hädaline oma Defaga mis ei toimi, lisaks veel paigaldustel tekkivad probleemid, ei sünkroniseeri, annab valehäireid, ei tule maha, lihtsalt on tumm jne siis on midagi ikka tõsiselt mäda. Gemeli/Meta CAN'iga sellist jama pole kordagi olnud. Tagatipuks veel hind millega KGK seda ülehinnatud kräppi müüb kuulub juba ulmevaldkonda.
Demagoogia jätkub:
wdb240 Kirjutas:Defa on hea alarm. W211 on hea auto. Ometi üks suurem ämber MB ajaloos.Enamus maailmast peab MB suurimaks ämbriks w203 (2000-2003a).
wdb240 Kirjutas:Kui just pole W221 Keyless-Go variant. Seal ta tõesti ei tööta ideaalselt . Aga seal ei tööta ükski alarm ideaalselt.Mis puutub Keyless-GO'ga variante, siis nendega töötab ideaalselt tehase orig. alarm!